Tuotteemme

Kaikki tuotteemme korjataan käsin. Kypsänä poimittu - maukkaampi - säilyvämpi!

Tomaatti

Tomaattia viljelemme montaa sorttia - pääpaino tänä vuonna on punaisen kirsikkatomaatin ja terttuminiluumutomaatin kasvatuksessa.

Kurkku

Kurkkua viljelemme kesän ajan. Kurkku on parasta leivän päällä ja vihersalaateissa!

Salaatti

Salaateista viljelemme eniten jääsalaattia sekä frisee salaattia. Leikkaamme salaatit ja pakkaamme 100g pusseihin. Meiltä saa myös irtosalaattia.

Tomaatit

Punaiset vitamiinipaukut

Kirsikkatomaatti

Kirsikkatomaatit poimimme kypsinä suoraan rasioihin, jotka punnitaan, pakataan ja toimitetaan kauppoihin myytäviksi. Kypsänä poimittu maistuu paremmalle, maista vaikka!

Terttuminiluumutomaatti

Miniluumutomaatit poimimme terttuineen ja pakkaamme 300g rasioihin. Terttuminiluumutomaattimme löydät Fresh Hetki -tuoteryhmästä.

Terttuminiluumutomaatit ovat extraluokkaaTuorilan makutomaatti

Tuorilan makutomaatti on puolipihvi-tomaatti, joka poimitaan kypsänä ja mehukkaana ja jossa maistuu Suomen kesä parhaimmillaan!


Kurkku

Vihreä perusherkku

Kurkku

Kurkku poimitaan käsin ja pakataan koneellisesti muovikelmuun. Meiltä saa kurkkua myös pakkaamattomana esim torimyyntiin. Kysy myös 2-luokan tuotteita!

Salaatit

Rapeat ja kevyet

Jääsalaatti

Jääsalaatti on päätuotteemme. Jääsalaatit leikkaamme ja pakkaamme 100g pusseihin. Leikkaamme jääsalaattia myös irtona jalostukseen. Jääsalaatti on kestosuosikki ja tuo ihanaa rapeutta vihersalaattiin tai leivän päälle!

Friseesalaatti

Friseesalaatit leikkaamme ja pakkaamme 100g pusseihin. Frisee on pehmeämpi kuin jääsalaatti ja sopii erittäin hyvin leivänpäälle tai vihersalaattiin!

Laatua läheltä

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa